Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERVI MÅSTE HITTA PAPPA!

2018 års omslag. Första utgåvan:
Apec Förlag, 2018.
27 sidor.
ISBN: 978-91-88333-23-0.
Status: Till salu

Om boken
De små aporna gillade inte alls att hjälpa mamma med att bära in ved och diska. Men det var de tvungna att göra eftersom pappa tagit jobb på en cirkus i stan, långt borta från djungeln där de bodde.
En dag bestämde de sig för att rymma.
"Vi måste hitta pappa!" sa de till varandra.
Sagt och gjort.
Färden från djungeln blev både svår och spännande. De träffade många andra djur på vägen. Den farligaste av dem visade sig vara en liten, liten katt.

Recensioner
Recension på dast.nu.

Om du vill beställa boken direkt, med porto betalt, av förlaget, sätt då in 65 kronor på bankgiro 402-2224 så kommer den snabbt till din brevlåda. Glöm inte att ange namn och adress.

Länkar
Apec Förlags hemsidaHemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>