Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERDEN SOM GRÄVER EN GROP...

2009 års omslag. Första utgåvan:
Skönlitterära Författarsällskapet Stockholm Nord, 2009.
114 sidor.
Redaktör Lennart Högman.
En antologi om kärlek av Peter Curman, Kjell E. Genberg, Lennart Högman, Sven Olov Karlsson, Kurt Salomonson, Elisabeth Lindfors och Sven Wernström.
Mina bidrag: Den första gången och Den enda äkta kärleken.
Tryck: CM-Gruppen AB, Bromma.
Status: Slutsåld

Om boken
Kärlek i alla dess former är något som intresserar människor av alla åldrar. Författarna till Ung brånad berättar om sådana känslor i de mest skilda sammanhang. Från het brånad i bemärkelsen kättja och lust till minnen från ungdomen som kan vända tillvaron upp och ner. Författarsällskapets förra antologi Livets skiftningar spreds bland anstalter och häkten och årets samling Ung brånad kommer att skickas som klassuppsättningar till gymnasier. Boken sponsras av Styrelsen för Helge Ax:son Johnsons Stiftelse och sällskapet vill förutom att skapa spänning och känslor också öka språkförståelsen bland tonåringar.Hemsidan är designad och underhållen av Johannes Genberg sedan 2013.
Kjell E. Genbergs rättigheter sköts av Hanserik Tönnheim via Arx Foreign Rights. Kontakt via: hanserik (kanelbulle) arxforlag (punkt) se.
Allt material på Kjell E. Genbergs hemsida får citeras under förutsättning att det inte sker i kommersiellt syfte. Vid citering skall "© Kjell E. Genberg" anges.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>