Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERSTORA PORRJAKTEN

1971 års omslag. Första utgåvan:
Förlagsbolaget Curt Hson, 1991.
142 sidor, 10:35 kr.
Omslag av Göthe Sundgren.
Tryck: Bohusläns Grafiska, Uddevalla.
Status: Slutsåld

Andra utgåvan:
Ny titel: Den stora kärleksjakten
Omslag.
Censur Förlag, Gävle, 1991.
176 sidor, 29:50 kr.
Omslag av Ulf van Rijswijk.
Tryckort ej uppgiven. Status: Slutsåld

Om boken
Stora porrjakten tar sin början då en svensk kille med framåtanda och uppnosig stake plötsligt får besked om att resa utomslands för att hitta snygga och sexvilliga brudar till ett bordelliknande etablissemang i Stockholm. Och säga vad man vill om Hjalmar – så heter faktiskt killen – men sinne för att testa flickorna både framifrån och bakifrån innan han skriver kontrakt, det har han. Vilket förstås innebär att hans egen potenta begåvning ställs på svåra prov. Men svenska staken biter. Ofta och gärna. Så när Hjalmar återvänder till Svedala, är det inte bara med en trave kontrakt i näven, utan tillika med åtskilliga sköna sexupplevelser i bagaget.Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>