Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERSOM AGNAR FÖR VINDEN

2022 års omslag. Första utgåvan:
Inläst av Håkan Julander.
Vibery Audiobooks, 2022.
7 timmar och 23 minuter.
ISBN: 9789189726758.
Status: Till salu

Om boken
En kraftig explosion får Stadshotellets entré i Hudiksvall att försvinna i ett moln av spillror. Polisbilen som just passerar demoleras och föraren död. Bland de övriga som omkom i attentatet identifieras en känd förbrytare och polisen anar att det var han som var måltavlan. Något liknande har aldrig inträffat i den lilla staden och polisen våndas inför utredningens omfattning.
Samtidigt släpps den hämndlystna kvinnan som försökt ta över kommissarie Katarina Solbergs liv, och som försökt elda upp hennes hus, ur fängelse. Katarina förstår att nu måste hon hela tiden se sig över axeln.
Spåren leder till en gruppering med narkotikaankytning och allt för slutligen polisen till en våldsam konfrontation och en slutstrid som påverkar Katarina personligen och får henne att tvivla på att hon valt rätt yrke.
I den här omåttligt populära deckarserien har vi fått följa Hudiksvallspolisens kriminalare i med- och motgångar. I denna sista del når den till slut ett klimax och en oväntad upplösning.

Länkar
Adlibris försäljningssida (ljudbok)Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>