Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERSKATTJAKTEN

1999 års omslag. Första utgåvan:
Hegas, 1999.
176 sidor, Ungdomsbok.
Omslag och illustrationer: Kaj Wistbacka.
Läspedagogisk bearbetning: Kjell E. Genberg och Siv Aronsson.
Tryck: Elanders Gummessons, Falköping.
Status: Slutsåld

Andra utgåvan:
Omslag.
Omslag av Daga Wennerström.
Wela Förlag, 2016.
E-bok, 25000 ord.
ISBN: 978-91-87711-81-7.
Status: Till salu

Om boken
Diligensen stannade fyra, fem meter från dem och en av männen siktade på dem med sitt gevär.
– Ge hit pengarna! skrek han. Det här är inget skämt. Det är ett äkta rån! Och den här gången har vi inte lösplugg i geväret …
Kjell E. Genberg fortsätter sin populära serie om ungdomarna Kattis, Geniet och Trubbel. I den nya boken får de vara med om en spännande skattjakt på High Chaparral.

Från andra utgåvan
Den fjärde av fyra böcker om Kattis, Trubbel och Geniet. Serien består av Döingen som försvann, Vad har pappa gjort, Giftormarna och Skattjakten.

Diligensen stannade fyra, fem meter från dem och en av männen siktade på dem med sitt gevär.
– Ge hit pengarna! skrek han. Det här är inget skämt. Det är ett äkta rån! Och den här gången har vi inte lösplugg i geväret ...
Kjell E. Genberg fortsätter sin populära serie om ungdomarna Kattis, Geniet och Trubbel. I den fjärde boken får de vara med om en spännande skattjakt på High Chaparral.

Länkar
Wela förlags hemsida (beställning)Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>