Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERRALLARLIV: DE HEMLIGHETSFULLAS FÖRBUND

1995 års omslag. Första utgåvan:
Boknöje AB, 1995.
253 sidor.
Omslag: G. Göransson.
Endast inbunden.
Tryck ScandBook, Falun.
Status: Slutsåld

Andra utgåvan:
Omslag.
Melker Förlag, 2014.
ISBN: 978-91-88746-10-8.
Status: Till salu

Från första utgåvan
Robert lockas till Stockholm för att hjälpa rallarna överlämna en petition till ministern. Men där finns också personer som tror att han kan göra nytta som kunskapare. Han häpnar över att föras till Oscar II som förklarar att han är utvald till ett svårt uppdrag. Det blir panik bland de höga när Robert kidnappas av sin fiende Regus Patoff.

Från andra utgåvan.
Robert lockas att återvända till Stockholm för att hjälpa rallarna att överlämna en petition till ministern för samfärdsel. I huvudstaden finns också vissa personer som tror att han ska kunna göra stor nytta som kunskapare.
Han blir häpen när han och Odd kliver av båten från Luleå och blir förd till slottet där Oscar II förklarar att han är utvald till ett svårt uppdrag.
Det uppstår panik bland de sammansvurna när Robert kidnappas utanför slottet. Det är hans gamle fiende Regus Patoff som ligger bakom bortrövandet av Robert och hans älskarinna Josephine Nordenfalk.
Ännu en spännande roman om rallaren Starka Småland som av en ödets nyck fått plats i två världar. Här griper storpolitiken in i hans liv och han kan inte göra annat än att spela med i elakt spel.

Länkar
Melker förlags dedikerade Rallarliv-hemsidaHemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>