Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERPONNYKLUBBEN OCH POSTRYTTARENS HEMLIGHET

1978 års omslag. Första utgåvan:
Wahlströms Ponnyklubbs årsbok 16.
B. Wahlströms, 1978.
Trots att det i boken står att författarna heter Rolf Lengstrand och Pierre L. Rolén. De stod som författare till samtliga av dessa böcker men skrev själva ytterst få.

Om boken
När Fia red in i Spring River för att hämta postväskan kände hon en ilning av spänning inför alla äventyr som väntade henne. Hon visste att hon skulle rida långa sträckor tvärs över Amerika till Sacramento i Kaliforninen … Hon förstod att det kunde bli en besvärlig ritt genom brännheta öknar och över snökalla isvidder.
Men allt det där andra, allt det där hemska som väntade henne där ute i det okända landet, det kunde hon inte ana.Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>