Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERPENGARNA ELLER DÖDEN

2007 års omslag. Första utgåvan:
LL-förlaget & NovellmästarnA, 2007.
Pocket, 95 sidor.
3 mordhistorier av Olov Svedelid, Ahrvid Engholm och Kjell E. Genberg.
Mitt bidrag: Bedragen i Grekland.
Omslag: Torbjörn & Carina Länk.
Tryck: Kristianstads boktryckeri.
Status: Slutsåld

Om boken
I Pengarna eller döden möter du Arne som råkar ta fel ytterrock och hamnar i en vådlig historia med mord, narkotika ... och en vacker kvinna; Ture Storm som får hjälpa sin vän att lösa mysteriet med den döde golfspelaren på förnäma Bunkershills golfklubb; mannen som träffar en ung, vacker grekiska när han ska hjälpa en kompis med en affär. Han behöver pengarna, men flickan är också lockande.Hemsidan är designad och underhållen av Johannes Genberg sedan 2013.
Kjell E. Genbergs rättigheter sköts av Hanserik Tönnheim via Arx Foreign Rights. Kontakt via: hanserik (kanelbulle) arxforlag (punkt) se.
Allt material på Kjell E. Genbergs hemsida får citeras under förutsättning att det inte sker i kommersiellt syfte. Vid citering skall "© Kjell E. Genberg" anges.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>