Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERMED HET MYNNING

1970 års omslag. Förlagsbolaget Curt Hson, 1970.
128 sidor, 10:35 kr.
Omslag av Göthe Sundgren.
Tryck: Bohusläns Grafiska, Uddevalla.
Status: Slutsåld

Om boken
Roger Carling, heltuff privatdeckare med mal i plånboken men ständig spermafräs i pungen, får ett delikat uppdrag: leta rätt på svenska flickan Lena Melin. Hon har spårlöst försvunnit sedan hon reflekterat på en annons om filmjobb i Italien. Det visar sig snabbt vara ett lika farligt som påfrestande uppdrag där heta mynningar – både i form av hotfulla pistoler och våtblaffrande sköten – riktas mot den ståndaktige provatsnoken.
Varken maffian eller organisationen bakom slavhandeln med flickor till nordafrikanska bordeller är villiga att släppa sina offer med livet i behåll. Det blir många heta hugg och skjut innan Lena räddas.Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>