Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERMC-GÄNGET SWEET KILLERS

1997 års omslag. Första utgåvan:
Skrivet under pseudonymen Kjell G. [E.] Stigson = Kjell E. Genberg och Torsten G. Widholm.
Alibi-Magasinet 2-3/97.
MB Förlag, 1997.
80 sidor.
Omslag: Torsten Widholm.
Tryck: W-Offset, Solna.
Status: Slutsåld

Från Alibi-magasinet
MC-Gänget Sweet Killers är en thriller av Kjell E. Stigson om en ung flicka som träffar ledaren i ett kriminellt motorcykelgäng och – utan att riktigt fatta hur det går till – dras in i gängets allt mer våldsamma verksamhet. Tycker ni att intrigen verkar överdriven? Även den som bara ögnar kvällstidningarnas löpsedlar inser snabbt att verkligheten faktiskt många gånger överträffar dikten.
Detta nummer av Alibi-Magasinet innehåller också kriminalberättelsen Falsk idyll av Roland Axelsson och kortrysaren Att stå nära... av Jan Eric Arvastson.Hemsidan är designad och underhållen av Johannes Genberg sedan 2013.
Kjell E. Genbergs rättigheter sköts av Hanserik Tönnheim via Arx Foreign Rights. Kontakt via: hanserik (kanelbulle) arxforlag (punkt) se.
Allt material på Kjell E. Genbergs hemsida får citeras under förutsättning att det inte sker i kommersiellt syfte. Vid citering skall "© Kjell E. Genberg" anges.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>