Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERLÄKAREN OCH KVINNORNA

2019 års omslag. Första utgåvan:
Historisk roman.
Exilium förlag, 2019.
ISBN 978-91-87511-58-5, 275 sidor.
Status: Till salu

Om boken
Överläkare Mattias Malmborg vid Danviks hospital och hans vackra hustru flyttar in i sitt eleganta nybygge vid sjön då Mattias måste reda ut en kris vid sjukhuset.
En patient vars försvunna dotter just återfunnits och som har anledning att hata Carl XV rymmer och det finns anledning att tro att hon tänker ta kungens liv.
Mattias har inte tid med sin fru som ägnar sig åt heminredning och den svartsjuka makens frånvaro väcker. Hon får snart annat att tänka på.
En turnerande cirkus måste stanna på familjens ägor för att reparera vagnar. I det sällsamma sällskapet finns inte enbart underliga djur utan också vackra män.
Under tiden jagar Mattias en presumtiv mördare genom ett Stockholm befolkat av samhällets olycksbarn.

Länkar
Exilium Förlags hemsida (beställning)
Adlibris (beställning)Hemsidan är designad och underhållen av Johannes Genberg sedan 2013.
Kjell E. Genbergs rättigheter sköts av Hanserik Tönnheim via Arx Foreign Rights. Kontakt via: hanserik (kanelbulle) arxforlag (punkt) se.
Allt material på Kjell E. Genbergs hemsida får citeras under förutsättning att det inte sker i kommersiellt syfte. Vid citering skall "© Kjell E. Genberg" anges.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>