Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERKVINNOGROTTAN

1973 års omslag. Bokförlaget Hetz, 1973.
61 sidor, 4:95 kr.
Omslag av Kamera Team.
Formgiven av Curt Dahlgren.
Tryck Bohusläns Grafiska, Uddevalla.
Status: Slutsåld

Andra utgåvan:
Omslag.
Skrivet under pseudonymet Kurt Ehrling.
Yourotica Förlag, 2014.
ISBN: 978-91-7631-012-0, 88 sidor.
Status: Till salu

Från första utgåvan
I vår urtid, då stenyxan var det dödligaste vapnet, var människan ännu brunstigare än nu. I alla kvinnor flöt en flod av kåthet som fick deras sköten att vätas och hetta. Kurt Ehrling berättar om Udd och hans oemotståndliga klubba – både den av sten och den andra. Närheten till naturen, och därmed förståelsen och intresset för det motsatta könets drifter, är ett genomgående tema i denna bok.

Från andra utgåvan.
För länge, länge sedan, då stenyxan var det dödligaste vapen någon kände till, var människan om möjligt ännu brunstigare än nu. Inom alla kvinnor flöt en våldsam flod av kåthet som fick deras sköten att vätas och hetta.
Författaren Kurt Ehrling berättar här om stenåldersmannen Udd och hans oemotståndliga klubba – både den av sten och den andra!
Närheten till naturen och den därmed följande förståelsen och intresset för det motsatta könets drifter är ett genomgående tema i denna bok, som förutom att den är mycket upphetsande skriven också förmedlar insikter om en svunnen tid.

Länkar
Youroticas sida om bokenHemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>