Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERKUSINEN FRÅN SIBIRIEN

2003 års omslag. Första utgåvan:
Mälaröbörsen, 2003.
200 sidor, Inbunden.
Omslag: Joakim Skyttberg.
Status: Slutsåld

Om boken
Natasja Starkin leder ett av Sveriges mest lönsamma företag – Kin Star som grundats av hennes ryskfödde farfar. En dag kommer papper från en advokatbyrå i Moskva som säger att hon har en kusin i Sibirien. Kusinen anser sig ha rätt till halva Kin Star.
Natasja beslutar sig för att kämpa och nu börjar svårigheterna. Folk i hennes närhet dör. Hon börjar fatta att kusinen är en mycket farlig man.
Och kan man lita på hennes fästman, Magnus som är försäljningschef i firman?
När hon hittar någon som vill ta sig an hennes problem finner hon att han inte bara är en mycket skicklig detektiv. Han lyckas också röra vid hennes hjärta på ett sätt som ingen man gjort tidigare.
Mitt i denna röra befinner sig Enheten i kaos. Deras ledare Ian DelCour har mördats. Johanna Stjerne driver på sina medarbetare för att hitta den som begick mordet. En man från Säpo tycks spela en nyckelroll på mer än ett sätt.
Efterhand finner Enheten ett starkt samband mellan sina bekymmer och Kin Stars ...Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>