Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERKILLE PÅ HUGGET

1971 års omslag. Första utgåvan:
Förlagsbolaget Curt Hson, 1971.
94 sidor, 5:75 kr.
Omslag: av Göthe Sundgren.
Tryck Bohusläns Grafiska, Uddevalla.
Status: Slutsåld

Andra utgåvan:
Omslag.
Censur Förlag, Gävle, 1991.
94 sidor, 29:50 kr.
Omslag av Ulf van Rijswijk.
Tryckort ej uppgiven.
Status: Slutsåld

Om boken
En kille på hugget – det är just vad Sören Ekblom är. Därför är han också klippt och skuren för försäljaryrket, ty har man ett så utomordentligt övertalningsvapen till förfogande som det hans åtsmitande byxor mer än antyder, ja, då är framgången säkrad. I varje fall när kundkretsen består av kvinnor.
Och det är inte få kvinnor Sören drabbar på sin landsortsturné – villiga brudar, erfarna fruntimmer, glupska matronor och tillgivna tjejer som mer än gärna låter sig övertalas av hans styva och pockande argument och sprutflödande övertalningssmörja som aldrig missar sitt mål.Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>