Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERKAMRATPOSTENS DECKARGÅTOR

2001 års omslag. Första utgåvan:
Rabén & Sjögren, 2001.
Kartonnage, 69 sidor.
Kjell E. Genbergs bidrag: Mordet i skogen, Skatten i grottan, Språkprofessorns avsked, Mördad för ett frimärke, Tjallaren, Rånarjakt i värmebölja, Mordförsöket, Ballongmannen, Mordet i ateljén samt Döden på vinden.
Jan-Olof Ekholms bidrag: Släktskandalen, Avslöjande avtryck,Brott i blixtbelysning, Den makalöse strandtjuven, En mobbare avslöjas, Fallet med kristallkronan, Pokervinsten som försvann, Semestertjuven, Ostört inbrott i semestertid, Guldstölden ur den låsta kistan, Dödlingt besök, Spionen, Den läspande rånaren, Mord på hotell samt Den misstänkte tvillingbrodern.
Omslag: Mia Källberg.
Tryckt i Italien.
Status: Slutsåld

Om boken
De 30 bästa deckargåtorna från tio års utgivning av Kamratposten.
Ofta är det den smarte, gamle kriminalkommissarien Holgersson som anar gåtans lösning och du får i uppgift att lista ut vad det är som satt honom på rätt spår. Granska brotten under förstoringsglas och gnugga geniknölarna. Var i berättelserna är det som inte stämmer?
En klurig bok för kluriga minidetektiver!Hemsidan är designad och underhållen av Johannes Genberg sedan 2013.
Kjell E. Genbergs rättigheter sköts av Hanserik Tönnheim via Arx Foreign Rights. Kontakt via: hanserik (kanelbulle) arxforlag (punkt) se.
Allt material på Kjell E. Genbergs hemsida får citeras under förutsättning att det inte sker i kommersiellt syfte. Vid citering skall "© Kjell E. Genberg" anges.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>