Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERSVEN PÅSÄTTES MEMOARER

2014 års omslag. Första utgåvan:
Skrivet under pseudonymet Ehr. Svensson Kagge.
Yourotika Förlag, 2014.
ISBN: 9789176310083.
Status: Till salu

Om boken
Hans smeknamn har sin påtagliga förklaring. I 1300-talets Sverige med inbördeskrig och maktstrid om kronan råkade Sven i onåd och som stigman blev han en legend bland de kuvade massorna. Om honom skrevs samtida krönikor och skillingtryck. Åren gick och han och hans bravader föll i glömska tills historikern Ehr. Svensson Kagge vid en utgrävning stötte på hans namn och lyckades följa hans spår bakåt i annalerna och till sist lyckades förmulera denne legends memoarer.

Länkar
Youroticas sida om bokenHemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>