Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERINTE ENS DÖDEN ÄR DIN EGEN

2022 års omslag. Första utgåvan:
X-gruppen #6.
Inläst av Håkan Julander.
7 timmar och 37 minuter.
Vibery Audiobooks, 2022.
ISBN: 9789189605916.
Status: Till salu

Andra utgåvan:
Omslag.
Arx Förlag, 2022.
219 sidor.
ISBN: 978-91-88893-42-3.
Status: Till salu

Om boken
Den stora hembygsdsfesten i Bjuråker pågår för fullt när man hittar en strypt asiatisk flicka på den oansenliga holmen Lillön i Norrdellen. En ung bedragare beskyller en minister för spioneri vilket får Säpo att ingripa i Hudiksvallspolisens utredning för att till sist finna anklagelsen falsk. Men något skumt försiggår i trakten. Partydrogen kokain börjar få fäste. Kan detta ha något att göra med att en polis blir beskjuten och att en mördad man hittas i ett ödehus? Fallen kulminerar med ett våldsamt tillslag mot en känd hälsingegård.

Från den andra utgåvan
Den stora hembygdsfesten i Bjuråker pågår för fullt när man hittar en strypt asiatisk flicka på den oansenliga holmen Lillön i sjön Norrdellen.
En ung bedragare beskyller en minister för spioneri vilket får Säpo att ingripa i Hudiksvallspolisens utredning för att till sist finna anklagelsen falsk.
Men något skumt försiggår i trakten. Partydrogen kokain börjar få fäste. Kan detta ha något att göra med att en polis blir beskjuten och att en mördad man hittas i ett ödehus?
Fallen kulminerar med ett våldsamt tillslag mot en känd hälsingegård

Länkar
Adlibris försäljningssidaHemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>