Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERHEL-GARVS LILLA FÖRRYMDA

1968 års omslag. Undertitel: Skämthandledning för astronauter
Bearbetade av Curre Dahlgren och Kjell E. Genberg
Malmborg & Hedströms 1968
Status: Slutsåld

Om boken
Varför vi kallat denna seriösa avhandling för det vi har kallat den vet vi inte ens själva. Möjligen kan vi ha menat att dom som flyger flygande tefat har rymt från sin egen planet. Och ser man på hur de ser ut kan man ju förstå om dom rymt till vår vackra jord. Men om det är så vi menat så vet vi inte om det. Det enda vi vet är att tefatsbesättningarna blivit utstötta – precis som våra egna astronötter. Nåja, boken är i alla fall full av små lustiga gubbar i lustiga situationer. Det tycker vi faktiskt får räcka!Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>