Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERFÖRLORAREN TAR ALLT

1976 års omslag. Första utgåvan:
Skrivet under pseudonymen Bo Lagevi.
B. Wahlströms Bokförlag, 1976.
156 sidor.
Tryck: B. Wahlströms Bokindustri AB, Falun.
Status: Slutsåld

Andra utgåvan:
Omslag.
B. Wahlströms Bokförlag, 1981.
159 sidor.
Tryck: B. Wahlströms Bokindustri AB, Falun.
Status: Slutsåld

Tredje utgåvan:
Omslag.
Alibi-Magasinet, 1996.
62 sidor.
Tryck W-Offset, Solna.
Status: Slutsåld

Fjärde utgåvan:
1996.
Som en del av boksamlingen Kjell E Genberg's Greatest Hits.
Status: Slutsåld

Femte utgåvan:
Omslag.
Wela Förlag, 2015.
E-bok, 44000 ord.
ISBN: 978-91-87711-30-5.
Status: Till salu

Från första utgåvan
En och en halv miljon kronor fanns gömda någonstans i Spanien... och mannen som gömt dem var död. Nu hade sonen tagit över makten i den undre världen och han tänkte hämta hem pengarna till Sverige igen. Det var bara det att den dödes gamla kumpaner kommit på samma idé. Liksom polisen... och skattemyndigheterna... och en vanlig svensk familj på semesterresa till Barcelona! Vem skulle hinna först?

Från femte utgåvan
En och en halv miljon kronor fanns gömda någonstans i Spanien ... och mannen som gömt dem var död. Nu hade sonen tagit över makten i den undre världen och han tänkte hämta hem pengarna till Sverige igen. Det var bara det att den dödes gamla kumpaner kommit på samma idé. Liksom polisen ... och skattemyndigheterna ... och en vanlig svensk familj på semesterresa till Barcelona! Vem skulle hinna först? "Förloraren tar allt" utspelar sig i Staden, även om större delen av handlingen försiggår i Barcelona.

Romanerna om Staden är skrivna under pseudonymen Bo Lagevi och de tre delarna är Om sanningen ska fram, Förloraren tar allt och Gyllene triangeln.

Länkar
Wela förslags hemsida (beställning)Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>