Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERETT LIV ATT PRUTA PÅ

2022 års omslag. Första utgåvan:
X-gruppen #4.
Inläst av Håkan Julander.
Vibery Audiobooks, 2022.
7 timmar 38 minuter.
ISBN: 9789189605688.
Status: Till salu

Andra utgåvan:
Omslag.
Arx Förlag, 2022.
214 sidor.
ISBN: 9789189605688.
Status: Till salu

Om ljudboken
Hudiksvallspolisen blir tvungen att skjuta en vettskrämd och skadad älg som tagit sig in i en herrekiperingsaffär i köptemplet Guldsmeden. Händelsen visar sig ha samband med ett fynd av en död människa under en hög kasserade böcker på loppmarknaden i Bricka Folkets Hus och en begynnande knarkepidemi i norra Hälsingland. I samma veva sprängs en bil i luften i Hudiksvall. Avsikten är att döda föraren. Poliserna funderar över vem som vill döda en invandrad krögare som inte ens hunnit öppna sin krog. Samtidigt börjar den sammansvetsade gruppen få interna bekymmer. Kommer den att splittras?

Från andra utgåvan
Hudiksvallspolisen blir tvungen att skjuta en vettskrämd och skadad älg som tagit sig in i en herrekiperingsaffär i köptemplet Guldsmeden. Händelsen visar sig ha sam-band med ett fynd av en död människa under en hög kasserade böcker på loppmarknaden i Bricka Folkets Hus och en begynnande knarkepidemi i norra Hälsingland.
I samma veva sprängs en bil i luften i Hudiksvall. Avsikten är att döda föraren. Han hinner dock ur och överlever. Poliserna grubblar över vem som vill döda en invandrad krögare som inte ens hunnit öppna sin krog.
Den sammansvetsade gruppen utredare börjar få interna bekymmer. Kommer den att splittras?

Länkar
Adlibris försäljningssida (ljudbok)
Adlibris försäljningssida (pappersbok)Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>