Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKEREN GÅNG SNUT

2022 års omslag. Första utgåvan:
Inläst av Peter Melin.
Vibery Audiobooks, 2022.
7 timmar och 54 minuter.
ISBN: 97891897563112.
Status: Till salu

Om boken
En socialsekreterare utsätts för utpressning av gängkriminella. Om hon inte förvarar vapen åt dem kommer något otäckt att hända henne och hennes familj.
Den före detta kriminalkommissarien Arnold Nyman, nu en mycket gammal man som dock fortfarande har en legendarisk strålglans inom polisen, väntar strax före jul hem sin dotter och barnbarnen. En tidig morgon bultar det hårt på dörren. Polisen har hittat ett kvinnolik i snön på hans tomt.
Otåligt märker Arnold att polisen tycks ha kört fast. Då påbörjar han och en grupp pensionerade gamla kolleger en egen utredning medan den nya tidens mordiska kriminella kommer allt närmare honom och hans familj.

Länkar
Adlibris försäljningssida (ljudbok)Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>