Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERDÖINGEN SOM FÖRSVANN

1994 års omslag. Första utgåvan:
Bokförlaget Hegas, 1994.
182 sidor.
Läspedagogisk bearbetning: Margareta Grogarn
Omslag: Bengt Arne Runnerström.
Tryck: Gummessons Tryckeri AB, Falköping.
Status: Slutsåld

Andra utgåvan:
Bokförlaget Hegas, 1997.
Status: Slutsåld

Tredje utgåvan:
Omslag.
Wela förlag, 2016.
Omslag av Daga Wennerström.
E-bok, 24000 ord.
ISBN: 978-91-87711-78-7.
Status: Till salu

Om boken
Det var en fruktansvärd röra inne i pizzerian i Delsbo. Glasdisken framför stekborden var krossad. Bland glasbitar och såser i olika kulörer låg en man på rygg. Han såg mycket död ut. Men när polisen kom dit, hittade de ingen människa därinne. Den döde var försvunnen, liksom hans dotter. Så börjar berättelsen om tre ungdomar, en kriminalpolis från Hudiksvall och en uppgörelse med en liga, som kom för att hämnas, djupt inne i Hälsinglands skogar.

Från tredje utgåvan
Det var en fruktansvärd röra inne i pizzerian i Delsbo.
Glasdisken framför stekborden var krossad. Bland glasbitar och såser i olika kulörer låg en man på rygg. Han såg mycket död ut.
Men när väl polisen kom dit, hittade de ingen människa därinne.
Den döde var försvunnen, liksom hans dotter.
Så börjar berättelsen om tre ungdomar, en kriminalpolis från Hudiksvall och en uppgörelse med en liga, som kom för att hämnas, djupt inne i Hälsinglands skogar.

Länkar
Wela förlags hemsida (beställning)Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>