Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERBULT

1993 års omslag. Första utgåvan:
Läsförlaget AB, 1993.
251 sidor.
Omslag: Hans Arnold.
Tryck: ScandBook, Falun.
Status: Slutsåld

Andra utgåvan:
Omslag.
MBAB Mälaröbörsens Förlag AB, 2001.
Omslag: Joakim Schyttberg.
Tryck: Nørhaven, Danmark.
Status: Slutsåld

Tredje utgåvan:
Omslag.
Wela Förlag, 2015.
E-bok, 76000 ord.
ISBN: 978-91-87711-46-6.
Status: Till salu

Från första upplagan
Kjell E. Genberg har skrivit en mycket spännande uppföljare till 1992 års rosade polisroman Fantomen. Men här finns mer än bara action.
Det är en bok om vänskap och kärlek, längtan och livslust, hat och galenskap, förrädare och förrådda.
En tidig morgon hittar en dam och hennes hund en död a-lagare på Riksskatteverkets parkeringsplats. Solnapolisen konstaterar att det inte handlar om en naturlig död. Men... vem bryr sig så värst mycket om ett dött fyllo? Ingen... inte förrän man hittar ytterligare en man, dräpt på samma sätt, på nästan samma plats. Då blir till och med kvällspressen intresserad, trots att ingen av de döda är rockartister.
Ett ungt par från spaningsroteln i Solna hör till dem som sätts att utreda, och det visar sig att fyndet av de två döda bara är början på en härva av organiserad brottslighet, som när den börjar slå tillbaka, gör detta med ohygglig grymhet.

Från andra upplagan
En tidig morgon hittar en dam och hennes hund en död A-lagare på Riksskatteverkets parkeringsplats. Solnapolisen konstaterar att det inte handlar om en naturlig död. Men ... vem bryr sig så värst mycket om ett dött fyllo? Ingen ... inte förrän man hittar ytterligare en man, dräpt på samma sätt, på nästan samma plats. Då blir till och med kvällspressen intresserad, trots att ingen av de döda är rockartister.
Ett ungt par från spaningsroteln i Solna hör till dem som sätts att utreda och det visar sig att fyndet av de två döda bara är början på en härva av organiserad brottslighet, som när den börjar slå tillbaka, gör detta med ohygglig grymhet.
I denna bok finns mer än action. Det är också en roman om kärlek, längtan och livslust, hat och galenskap, förrädare och förrådda.

Från tredje utgåvan
En tidig morgon hittar en dam och hennes hund en död A-lagare på Riksskatteverkets parkeringsplats. Solnapolisen konstaterar att det inte handlar om en naturlig död. Men ... vem bryr sig så värst mycket om ett dött fyllo? Ingen ... inte förrän man hittar ytterligare en man, dräpt på samma sätt, på nästan samma plats.
I denna spännande uppföljare till polisromanen Fantomen finns mer än action. Det är också en roman om kärlek, längtan och livslust, hat och galenskap, förrädare och förrådda.

Länkar
Wela förlags sida (beställning)Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>