Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERALLTING GÅR ATT SÄLJA

1981 års omslag. Första utgåvan:
Bokförlaget Plus, 1981.
213 sidor.
Omslag: Lars Fursäter.
Tryck: Vänersborgs Boktryckeri AB.
Status: Slutsåld

Andra utgåvan:
Omslag.
Bokförlaget Plus, 1993.
213 sidor.
Omslag: Lars Fursäter.
Tryck: Vänersborgs Boktryckeri AB.
Status: Slutsåld

Tredje utgåvan:
Omslag.
Wela Förlag, 2014.
E-bok, 55000 ord.
ISBN: 978-91-87711-28-2.
Status: Till salu

Från första utgåvan
Sveriges för tillfället största idrottsstjärna är mordhotad – men vet inte om det själv. Det starka reklamintressen som backar upp honom vill inte att han skall bli nervös. Då förlorar han poäng och de förlorar pengar.
Säpo-agenten Benny Stark, som under en utredning komprometterat höga medlemmar av Sveriges regering, blir inte särskilt förvånad över att han tilldelats detta omöjliga fall. För utpressarna har redan visat att de klarar av att begå mord mitt under pågående TV-sändning.
Frågan tycks vara om det är viktigast att rädda idrottsmannen eller grundligt sätta Benny på pottan...

Från tredje utgåvan.
Sveriges största idrottsstjärna är mordhotad – men vet inte om det själv. De starka reklamintressen som backar upp honom vill inte att han ska bli nervös. Då förlorar han poäng och de förlorar pengar.
Säpo-agenten Benny Stark har tidigare under en utredning komprometterat flera medlemmar av Sveriges regering.
När han nu tilldelas detta omöjliga fall får han anledning att fråga sig om det handlar om något mer än att rädda idrottsmannen, till exempel att sätta Benny själv grundligt på pottan.

Länkar
Wela förlags sida (beställning)Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>